Welkom bij M.C. Snack-Catering!

Onze horecageschiedenis gaat zo'n 38 jaar terug naar het Winkelcentrum Woensel te Eindhoven alwaar wij begonnen zijn met restaurant Queen Bee. Na een aantal jaren gingen wij vanuit die locatie ook privé- en bedrijfsfeesten, partijen en evenementen verzorgen. Er kwam steeds meer vraag naar een frietwagen met puntzakken friet en hierop zijn wij toen natuurlijk gaan inspelen.

Het verzorgen van feesten, partijen en evenementen vanuit onze frietwagen is dan ook onze specialiteit geworden. Wij komen met onze HACCP gekeurde frietwagens bij u op locatie. Ons werkterrein bevat geheel Nederland, Belgie en Duitsland. Wij spreken met u een locatie en een tijdstip af en gaan dan van uw feest een succes maken d.m.v. het verstrekken van puntzakken verse friet en a la minuut gebakken snacks van een super kwalitiet. Uiteraard wordt alles bereidt in vloeibaar, plantaardig en schoon vet.

Lekker smullen en uw buikje vullen!

U kunt met uw gasten gedurende 1 uur (Mini Festijn) tot 1,5 uur  (Friet en Snack Festijn)  onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment van onze frietwagen. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan. Wij hanteren een minimum bedrag van €260,00 (40 betalende volwassenen) voor het Friet en Snackfestijn, en €250,00 (50 betalende volwassenen) voor het Mini Festijn.

Met de snackwagen van Frietfestijn neemt u dan ook de juiste feestpartner in de arm en wij dragen er zorg voor dat uw feest een succes wordt waarover men nog lang zal na praten. U komt dan ook als gastvrouw/heer goed voor de dag en u hoeft zich geen zorgen te maken dat de innerlijke mens van uw feestgangers iets te kort komt.

Boek op tijd want vol is vol, maar check voordat u gaat reserveren altijd eerst de datum en het tijdstip om teleurstellingen te voorkomen.

Alvast bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.